Winkelmand

Onze welgemeende wensen

Onze welgemeende wensen

Artevino serveert een inspirerend wijnverhaal in 2021 …

Mogen we jullie bijzonder welgemeende wensen overmaken voor een gelukkig, geslaagd en gezond 2021? Meer dan ooit staan mensen centraal bij die wensen: geen grootse dromen of buitenissige verwachtingen voor dit nieuwe jaar, wel talrijke lichtpuntjes voor én met elkaar. Na twee weken wordt immers al duidelijk dat het virus zich niet houdt aan de kunstmatige kalenderindeling en ongezien maar niet ongemerkt de nieuwe jaargang is ingeslopen. We steken het vuurwerk dus bewust nog niet af, maar kijken er nu al naar uit om binnen afzienbare tijd opnieuw met jullie te kunnen knallen.
Gezondheid, schol, en hou nog even vol!

We willen jullie ook oprecht bedanken voor de onmisbare ondersteuning in moeilijke tijden. We voelen ons gezegend met een prachtig publiek: jullie frequente en consequente keuze voor Artevino zorgt ervoor dat we het Artevinoschip behouden en wel door deze woelige wateren kunnen loodsen!

INNOVATIE EN INSPIRATIE 

Het spreekt dan ook voor zich dat we vol overtuiging ons beste beentje blijven voorzetten om jullie optimaal te bedienen én jullie loyauteit te blijven verdienen.

Ook in 2021 maken we ongeacht de situatie tijd en ruimte voor innovatie. Meer dan ooit schrijven we het Artevinoverhaal ook digitaal. De website wordt de virtuele verzamelplaats van een schat aan informatie, met teksten, foto’s, podcasts en filmpjes. In de gebruiksvriendelijke webshop komt het volledige gamma met enkele klikken binnen handbereik.